TEKİRDAĞ / ÇORLU - Havuzlar Ortaokulu

Havuzlar Ortaokulu

HAVUZLAR MAH. YÜKSEL SK. 21 DESLİK İLKOKUL BLOK NO 5 ÇORLU / TEKİRDAĞ
Vizyon
Okul paydaşlarının (yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, velilerimiz, yardımcı hizmetlilerimiz, mezunlarımız) güç birliği ile bulunduğumuz yerleşim biriminde her zaman öncelikle tercih edilen, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, milletini seven, geleceğe emin adımlarla yürüyen genç nesiller yetiştirmektir. Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, gelecekte kendine güvenen, kendi başına ayakta duran nesiller yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizin, 1. Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, 2. Bilgili, becerikli ve özgüvenli olmalarını, 3. Milli ve manevi değerlerine bağlı, 4. Kendisiyle ve çevresiyle barışık, özgüven kazanmalarını, 5. Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, 6. Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, 7. Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını, 8. Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
Kütüphane Kitap Sayısı :1400
Öğretim Şekli :İkili Eğitim (Sabah) Öğleden sonra ilkokul kademesi binamızda eğitim görmektedir.
İlk dersimiz 07.30´ ta başlamaktadır. Okul çıkış saatimiz 12.50´ dir.
Okulumuz doğalgazla ısınmaktadır.
İngilizce.
Ulaşım
Okulumuz ilçe merkezine oldukça yakındır. Belediye otobüsleriyle ya da kendi özel aracınızla Çorlu şehir merkezine 10 dakikada ulaşmanız mümkündür. 3 numara okulumuzun önünden geçmektedir. 5 numaralı otobüsler okulumuzun yakınından geçmektedir.
Okulumuz öğrencilerine servis hizmeti mevcuttur.
Okulumuz ilçemiz hayvanat bahçesinin yakınında bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz il merkezine yaklaşık 38,9 km uzaklıkta, ilçe merkezine ise yaklaşık 4 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Okulumuz, Vali Şenol Engin İlkokulu ve Fevzi Çakmak İlkokulundan öğrenci almaktadır. Havuzlar Mahallesi, Rumeli Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Çobançeşme Mahallesinin bir bölümü okulumuz kayıt alanındadır.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda masa tenisi, basketbol, voleybol, futbol branşlarında etkinlikler düzenlenmektedir.
Proje Çalışmaları
TÜBİTAK 4006 projesi okulumuzda gerçekleştirilmiştir. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün yerel projeleri okulumuzda titizlikle hayata geçirilmektedir.