TEKİRDAĞ / ÇORLU - Havuzlar Ortaokulu

Ock

Türkçe dersinde Karagöz Hacivat metni 6/D sınıfı ile eğlenceli bir şekilde işlendi.

Ock

Okulumuz 8. Sınıf öğrencilerine meslek tanıtımı yapılmıştır. Meslek tanıtımı için Göğüs hastalıkları uzmanı Dr. Devrim TAŞKIN, muhasebe müdürü Gülcan ARICAN ve milli takım antrenörü Gökhan KESKİN okulumuza davet edilmiştir. Misafirlerimiz mesleklerini öğrencilerimize tanıtmış ardından öğrencilerimizin sorularını cevaplamışlardır. Katılımları için değerli misafirlerimize teşekkür ederiz.

Ock

6/A sınıfı, Türkçe dersi okuma sınavında okudukları bir kitabı tanıtıyorlar. Kitabın yazarı hakkında bilgi verdikten sonra olay örgüsünden, içeriğinden bahsedip beğenilerine uyup uymadığını konuşma kuralları dahilinde değerlendiriyorlar.

10+ yaş grubu çocuklar için kitap önerileri:

1. Kiraz Ağacı ile Aramızdaki Mesafe - Filippo Ben ve Kiraz Ağacı (Paola Peretti)

2. ⁠Limon Kütüphanesi (Jo Cotterill)

3. ⁠Arkadaşıma Veda (Zülfü Livaneli)

4. ⁠Ganga (Gülten Dayıoğlu)

5. ⁠Einstein’in Hayatını Nasıl Kurtardım? (Cornelia Franz)

Ara

Okulumuz Rehberlik servisi tarafından öğretmenlerimize ölçme ve değerlendirmede yapılan değişikler konusunda sunum yapıldı.

Ara

Okullarımızda 12-18 Aralık haftası Yerli Malı Haftası olarak kutlanmaktadır. Özel Eğitim sınıfımızda öğrencilerimizle yerli malı ve yerli üretim ürünleri tanıdık,  farkındalık olusturduk.

Ara

Her Kitap Bir Dünya projesi kapsamında öğretmen ve idarecilerimiz tarafından Aralık ayı kitabı Fatih-Harbiye romanının okuması gerçekleştirildi.

Ara

7. Sınıflar arası Geleneksel Hücre Modeli Yarışmamızı kazanan öğrencilerimiz ödüllendirildi. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz